Audi готує розкішний позашляховик Q9


Опубликованно 16.01.2024 14:54

Audi готує розкішний позашляховик Q9

Дoсі нeзрoзумілo, чoму Audi нe випустилa вeликий рoзкішний пoзaшляxoвик. Mercedes прoдaє GL/GLS з 2006 рoку, a BMW X7 - з 2018 рoку. Aлe нaрeшті цe мoжe змінитися.

Aлe ситуaція зміниться, oскільки після тривaлoї циркуляції чуток оборона Audi Q9 генеральний директор Audi Australia Джефф Меннерінг   в інтерв'ю CarSales   розповів, що флагманський позашляховик може з'явитися впредь до 2026 року.

Коли його запитали, чи є сенс у випуску більшої і дорожчої моделі Q, він відповів: «Так, звичайно. Якщо ви без затей подивитеся на обсяг продажів порівняно з різними брендами, [так побачите, що] ми безграмотный представлені в деяких сегментах, у яких перебувають інші. Давайте подивимося, що станеться в інших сегментах у наступні 24 місяці».

Коль його попросили повідомити назву моделі, Джефф Меннерінг посміхнувся і погодився, що «Q9» - ім'я, що запам'ятовується.

Automotive News вважає, що американські дилери можуть почати продажі нової моделі вже у 2025 році. У повідомленні, опублікованому в 2022 році, стверджувалося, що Q9 если справжнім семимісним позашляховиком із достатнім простором ради ніг для пасажирів третього ряду. Очікується, що основними ринками збуту стануть США і Поднебесная (империя).

Дилери в Північній Америці були проінформовані насчет прибуття моделі понад рік тому. Q9 стане однією з останніх нових моделей Audi з двигунами внутрішнього згоряння. У довгостроковій перспективі заметка полягає в тому, щоб припинити виробництво автомобілів із ДВЗ впредь до 2032 року з можливим розширенням у Китаї залежно від місцевого попиту.

Q9 мало-: неграмотный буде єдиною зміною в лінійці позашляховиків Audi, оскільки Q2 если знято лише через одне покоління. Тим эпизодически, цього року виходить повністю електричний Q6 E-Tron, який принесе з собой більш витончений Q6 E-Tron Sportback. Бентежить тетька, що Audi вже продає Q6 з бензиновим двигуном у Китаї як трирядний позашляховик.



Категория: Авто


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут