Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у ДТП в Італії


Опубликованно 05.04.2024 03:42

Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у ДТП в Італії

У Ітaлії в стрaшній Происшествие рoзбили супeркaр Ferrari. В aвaрії зaгинули укрaїнськa мoдeль тa діджeй із Кoсoвa. Пoдрoбиці інциденту розкрили держи сайті Obiettivo News.

Аварія сталася бери автостраді Івреа-Сантія поблизу містечка Верчеллі у регіоні П'ємонт, що держи півночі Італії. Суперкар Ferrari GTC4 Lusso вартістю близько 250 000 євро нате швейцарських номерах втратив керованість нате мокрій дорозі на швидкості понад 200 км/годок та врізався у металевий відбійник.

Побуждение був настільки сильним, що Ferrari GTC4 Lusso розірвало навпіл і він загорівся. Водій загинув в місті, причому його тіло настільки обгоріло, що с целью його ідентифікації знадобився аналіз ДНК. Пасажирка померла невдовзі після Происшествие.

Поліція встановила, що ради кермом авто був 40-річний Хісні Квестай із Косова, також відомий, як DJ Style Q. Він тривалий период проживав у Швейцарії. За інформацією Україна Online, його пасажиркою була українська муляж, ім'я якої поки безвыгодный називають - відомо лише, що це невыгодный дружина водія.















Категория: Авто


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут