Дизайнер створив мотоцикл у формі ягуара


Опубликованно 13.04.2024 23:18

Дизайнер створив мотоцикл у формі ягуара

Шaнувaльник мoтoциклів ради влaснoгo піaру мoжуть інкoли тaкe утнути зі свoїми двoкoлісними мaшинaми, щo в гoлoві нe вклaдaється. Приклaдoм цьoму є байк у вигляді ягуара.

Баренд Хеммес, конструктор за освітою, створив мосасыкл Jaguar. Принаймні, з силуетом та головою цього хижака.

Вийшло маловыгодный дуже практично, але байк привертає увагу, змушуючи людей зупинятися і дивуватися.

Композитор розробки запевняє, що це данина поваги Jaguar. Щоправда, безграмотный уточнює, конкретно данина поваги автомобільному бренду найрозкішніших та найдорожчих машин, чи звіру з родини котячих, найбільшого і найсильнішого представника цього сімейства.













В целях Хеммеса знадобилося десять років, щоб створити свого «ягуара» під назвою Night Shadow (Нічна тінь). Художник добре розуміє, що байк непрактичний для довгих та далеких круїзів. Однак він частий гість нате різноманітних шоу та показах в Лондоні, -де купається у багатолюдному морі уваги. Втім, його катання получай околицях столиці також сверх уваги не лишається.

Як зазначають експерти, існує ціла мотоциклетна субкультура для American Chopper, присвячена виготовленню байків. Кращі історії з виготовлення найдивовижніших мотоциклів навіть транслюються получай каналі Discovery й збирають мільйони глядачів.

Достеменно невідомо чи мосасыкл Jaguar Баренда Хеммеса потрапив возьми рейтинговий канал, але весь попереду. Його мотоцикл і справді виглядає фантастично, трохи загрозливо через розкриту пащу «звіра». Попри получи и распишись свій 15-річний вік, мокик не втратив свої ходові можливості й донині радує господаря.



Категория: Авто


Спонсор

Спонсор

Ссылки партнеров

Ваша реклама тут